luni, 23 aprilie 2012

Chelsea Handler: “Opusul unei fete? Probabil Angelina Jolie”


Intr-un interviu recent pentru revista Americana “More”, Chelsea Handler a raspuns ca, in opinia ei, opusul unei fete este Angelina Jolie. Si nu s-a oprit doar la atat. Citeste mai jos pentru a afla ce a mai avut de spus. 

Nu mai e niciun secret ca celebra moderatoare a emisiunii “Chelsea Lately”, Chelsea Handler, nu se numara printre fanii hipnoticei Angelina Jolie. Si este de inteles, avand in vedere prietenia ei stransa cu fosta sotie a lui Brad Pitt, Jennifer Aniston.  In ultimii ani, Handler nu a avut tocmai cuvinte de lauda pentru femeia care a stricat unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.  

Punctul culminant a avut loc in 2010 cand, in timpul show-ului, tinut in Newark, New Jersey, Chelsea a  numit-o pe Jolie “o p**da nenorocita” (varianta originala: “a f**king c**t”). “Da interviuri si spune ‘Eu nu prea am prietene femei”. Fiindca esti o p**da nenorocita si o c**va nenorocita”, a spus Handler, fara menajamente.

In interviul din ultimul numar al revistei “More”, putem doar spera ca blonda si acida comedianta isi va exprima sentimentele fata de Jolie intr-o maniera mai gentila, acum ca in sfarsit, ea si Brad fac planuri de nunta. Ei bine…am sperat gresit! Intrebata care este opusul unei fete in opinia ei, Handler raspunde: “Probabil Angelina Jolie.” Si nu, raspunsul nu a fost spontan, pentru ca a fost urmat si de o explicatie: “Ca femeie, cand vezi o alta femeie, iti dai seama imediat daca poti avea incredere in ea. Cu [Angelina] nu ma vad prietena.” Trebuie sa admitem ca, desi dur, raspunsul a fost mai politicos decat “incercarile” anterioare…

Chelsea Handler si Jennifer Aniston s-au imprietenit in 2010, cand actrita a fost invitata in studio-ul prezentatoarei TV.  In acel an, cele doua si-au petrecut Ziua Recunostintei impreuna in Mexic, devenind in scurt timp, cele mai bune prietene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu